Search User Login Menu
Tools
Close

De dienstverlening toegelicht

De loonadministratie

De loonadministratie
Geplaatst: feb 25, 2018
Commentaar: 0

Het verzorgen van loonadministratie is een complex vakgebied met veel wet- en regelgeving. Het kan een goede gedachte zijn om de loonverwerking uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De complete loonadministratie wordt verzorgd tegen een scherp tarief aangevuld met de nodige expertise. Wijnand van Pelt is gediplomeerd Payroll Professional en gediplomeerd Fiscaal Adviseur. Hij kan u op dit gebied uitstekend van dienst zijn. TopBalance verzorgt voor verschillende inhoudingsplichtigen een groot aantal administraties met verschillende cao's.

Met TopBalance verzekert u zich ervan dat alles gewoon goed geregeld is. Ongeacht de manier waarop u uw loonmutaties aan wilt leveren, TopBalance verwerkt de input elke periode tot overzichtelijke output. Door deze periodieke routine bent u elke periode verzekerd van een correcte en stipte loonadministratie, die voldoet aan de wet en regelgeving.

Bovendien hoeft u niet te investeren in het bijhouden van kennis en in soft- en hardware. Als u gebruik maakt van een digitaal archief, dan kunt u bovendien loonstroken en overzichten vrijwel direct na insturen raadplegen en printen. Ook is het mogelijk om de output op te halen via internet. Met een inlognaam en een wachtwoord kunt u via internet de gewenste output inzien. Maar u kunt daar ook mee een personeeladministratie inrichten. Uw werknemers krijgen dan ook een inlognaam en een wachtwoord. Zij kunnen dan via internet hun loonstroken, en de jaaropgaven bekijken. Tevens kunnen zij digitale documenten uploaden, die dan weer inzichtelijk worden gemaakt in uw personeelsadministratie.

TbtLoonAdmin
TbtLoonAdmin is een programma voor accountantskantoren of administratiekantoren, die de loonadministratie van hun cliënten uitbesteden aan TopBalance. Het programma is in feite een digitaal dossier, waarbij in één druk op de knop, alle digitale documenten kunnen worden opgehaald van TopBalance. TbtLoonAdmin slaat alle digitale documenten (in pdf formaat) netjes op per loonadministratie, zoals de loonstroken, de loonjournaalposten, de kostenoverzichten, de aangiften van de loonheffingen, en andere documenten, die van belang kunnen zijn voor de loonadministratie. In TbtLoonAdmin kunt u ook zelf uw eigen digitale documenten opslaan. Tevens kunt u per loonadministratie de verrichtingen zien, die zijn uitgevoerd door TopBalance, alsmede de doorberekende kosten. Het programma TbtLoonAdmin draait in een Windows omgeving zowel voor pc als server. Tevens is het mogelijk dat het programma op één van onze servers draait, waarbij op afstand kan worden ingelogd.

Print
Tags:

Selectie van de dienstverlening

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Heeft u een uitnodiging gekregen van de Belastingdienst om aangifte te doen voor de Inkomstenbelasting en Premie Volksverzekeringen 2020? Heeft u hulp nodig? Vanaf 1 februari 2021 kunt u een afspraak maken voor het invullen van uw belastingaangifte. U laat het dan vakkundig door TopBalance verzorgen. Het telefoonnummer is (0181) 68 00 55. Of stuur een e-mail naar Belastingaangifte@TopBalance.nl. Maar u kunt ook een bericht sturen via WhatsApp (0181) 68 00 55. Wilt u weten welke papieren u nodig heeft? Raadpleeg de checklist.

Verklaring NIWO risicodragend vermogen

Verklaring NIWO risicodragend vermogen

Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van de Eurovergunning. U kunt het zien als een vorm van een ondernemersvergunning voor transportbedrijven.

Begeleiding na overlijden

Begeleiding na overlijden

Wanneer iemand overlijdt, zal een aantal zaken geregeld moeten worden. Afhankelijk van de situatie moet er ook een laatste belastingaangifte Inkomstenbelasting en Premie Volksverzekeringen ingediend worden.

Boekhouden is toch echt een disciplinezaak

Boekhouden is toch echt een disciplinezaak

Een goede boekhouding is niet alleen belangrijk voor uw bedrijfsvoering, maar ook voor het invullen van uw aangiften en als bewijs tegenover de belastingdienst. Deze boekhouding is de grondslag voor de informatie die aan de belastingdienst of bank verstrekt dient te worden. Helaas wordt de boekhouding wel eens als een noodzakelijk kwaad gezien, een kostenpost, een vervelend karwei.

De loonadministratie

De loonadministratie

Het verzorgen van loonadministratie is een complex vakgebied met veel wet- en regelgeving. Het kan een goede gedachte zijn om de loonverwerking uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De complete loonadministratie wordt verzorgd tegen een scherp tarief aangevuld met de nodige expertise. De loonadministraties worden uitgevoerd onder toezicht van een gediplomeerde Payroll Professional. Het diploma is erkend door de NIRPA (Nederlands Instituut Register Payroll Accounting).


 

Back To Top