Search User Login Menu
Tools
Close

Mailmomenten

Kerstboodschap

Kerstboodschap
Geplaatst: dec 22, 2020
Categorieën: Mailmomenten
Commentaar: 0

Aan het einde van het jaar dank ik alle relaties voor de goede samenwerking en het vertrouwen.

Ook dit jaar heeft mijn kantoor een zeer divers aan ondernemers, zelfstandigen met een vrij beroep, particulieren, bedrijven en verenigingen mogen en kunnen helpen met een veelal aan verschillende diensten met bijvoorbeeld de verzorging van de boekhouding en de loonadministratie, de aangifte inkomstenbelasting, de aangifte erf- en schenkbelasting, de aangifte vennootschapsbelasting, de aangifte omzetbelasting, de aangifte loonheffingen, het opstellen van periodieke cijfers en jaarrekeningen, de advisering op administratief en fiscaal gebied, de advisering arbeidsrecht en ondernemersrecht, alsmede allerlei aanverwante onderwerpen, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Dat het een heel bijzonder jaar was, hoef ik u niet toe te lichten. Voor de één was het een topjaar, voor de ander een deceptie, of een situatie tussen hoop en vrees, maar ook met een intens verdriet.

Laten we met elkaar duimen voor een betere toekomst, en dat het jaar 2021 ons veel goeds gaat brengen.


Prettige KerstdagenWijnand van Pelt
Spijkenisse, 22 december 2020


 

Print
Tags:

Overzicht Mailmomenten

Het nieuwe jaar

Geplaatst: dec 31, 2020

Het nieuwe jaar

Wat een nieuw jaar gaat brengen, is iedere keer weer een verrassing. Maar één ding staat nagenoeg vast. Het jaar 2021 gaat ongetwijfeld in het teken staan van het vaccineren, waardoor we hopelijk naar ons leven teruggaan dat wij een jaar geleden leidden.
 

Lees verder

New Year

Geplaatst: dec 30, 2020

New Year

What a new year will bring is a surprise every time. But one thing is almost certain. The year 2021 will undoubtedly be dominated by vaccination, which will hopefully allow us, gradually, to return to normal life.

Lees verder

Kerstboodschap

Geplaatst: dec 22, 2020

Kerstboodschap

Aan het einde van het jaar dank ik alle relaties voor de goede samenwerking en het vertrouwen. 

Ook dit jaar heeft mijn kantoor een zeer divers aan ondernemers, zelfstandigen met een vrij beroep, particulieren, bedrijven en verenigingen mogen en kunnen helpen met een veelal aan verschillende diensten met bijvoorbeeld .......

Lees verder

De feestdagen komen er aan. Hoe gebruik ik als werkgever de werkkostenregeling (WKR)?

Geplaatst: nov 17, 2020

De feestdagen komen er aan. Hoe gebruik ik als werkgever de werkkostenregeling (WKR)?

Loon is al hetgeen uit een dienstbetrekking of een vroegere dienstbetrekking wordt genoten, daaronder mede begrepen hetgeen wordt vergoed of verstrekt in het kader van de dienstbetrekking. Zo staat dat in de wet loonbelasting. Dat betekent dat over het loon ook loonbelasting ingehouden moet worden.

Lees verder
Back To Top