Search User Login Menu
Tools
Close

Tarieven per uur

Voorbeelden van voorkomende werkzaamheden :
Het verwerken/corrigeren van (loon)adminstraties, het opstellen van jaarrapporten, het verzorgen van belastingaangiften, het voeren van besprekingen, het voeren van telefoongesprekken, het behandelen van e-mails/brieven/stukken, het opstellen/controleren/corrigeren van overeenkomsten, het begeleiden en trainen van medewerkers bij het voeren van een boekhouding/administratie, en reizen per openbaar vervoer dan wel met eigen vervoer.

Op niveau van administratiedeskundige en/of belastingconsulent
Vanaf EUR 87 per uur.

Op niveau eerste assistent
Vanaf EUR 40 per uur.

Voor reiskosten wordt EUR 0,30 per kilometer berekend.

Tarieven zijn exclusief btw.

Op alle verrichtingen van TopBalance zijn van toepassing de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden).
 

Tarieven particulieren

Aangifte Inkomstenbelasting en Premie Volksverzekeringen
Voor 1 persoon vanaf EUR 67.
Voor 1 persoon met fiscaal partner vanaf EUR 83.

Voorlopige aangifte Inkomstenbelasting en Premie Volksverzekeringen
Voor 1 persoon vanaf EUR 35.

Aanvraag of wijziging van een toeslag
Voor 1 persoon vanaf EUR 35.


Aangifte erfbelasting, begeleiding na overlijden
vanaf EUR 105 per uur.

Belastingadvies
vanaf EUR 105 per uur.

Intakeprocedure (eenmalig)
vanaf EUR 10.

Tarieven zijn inclusief btw.

Op alle verrichtingen van TopBalance zijn van toepassing de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden).
 

Selectie van onze dienstverlening

Geplaatst: jan 8, 2021

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Heeft u een uitnodiging gekregen van de Belastingdienst om aangifte te doen voor de Inkomstenbelasting en Premie Volksverzekeringen 2020? Heeft u hulp nodig? Vanaf 1 februari 2021 kunt u een afspraak maken voor het invullen van uw belastingaangifte. U laat het dan vakkundig door TopBalance verzorgen. Het telefoonnummer is (0181) 68 00 55. Of stuur een e-mail naar Belastingaangifte@TopBalance.nl. Maar u kunt ook een bericht sturen via WhatsApp (0181) 68 00 55. Wilt u weten welke papieren u nodig heeft? Raadpleeg de checklist.

Lees verder
Geplaatst: sep 9, 2019

Verklaring NIWO risicodragend vermogen

Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van de Eurovergunning. U kunt het zien als een vorm van een ondernemersvergunning voor transportbedrijven.

Lees verder
Geplaatst: mrt 4, 2019

Begeleiding na overlijden

Wanneer iemand overlijdt, zal een aantal zaken geregeld moeten worden. Afhankelijk van de situatie moet er ook een laatste belastingaangifte Inkomstenbelasting en Premie Volksverzekeringen ingediend worden.

Lees verder
Geplaatst: mrt 1, 2018

Boekhouden is toch echt een disciplinezaak

Een goede boekhouding is niet alleen belangrijk voor uw bedrijfsvoering, maar ook voor het invullen van uw aangiften en als bewijs tegenover de belastingdienst. Deze boekhouding is de grondslag voor de informatie die aan de belastingdienst of bank verstrekt dient te worden. Helaas wordt de boekhouding wel eens als een noodzakelijk kwaad gezien, een kostenpost, een vervelend karwei.

Lees verder
Geplaatst: feb 25, 2018

De loonadministratie

Het verzorgen van loonadministratie is een complex vakgebied met veel wet- en regelgeving. Het kan een goede gedachte zijn om de loonverwerking uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. De complete loonadministratie wordt verzorgd tegen een scherp tarief aangevuld met de nodige expertise. De loonadministraties worden uitgevoerd onder toezicht van een gediplomeerde Payroll Professional. Het diploma is erkend door de NIRPA (Nederlands Instituut Register Payroll Accounting).


 

Lees verder
Back To Top