Search User Login Menu
Tools
Close

Actuele zaken

Maatregelen bij afspraken op kantoor van TopBalance

Maatregelen bij afspraken op kantoor van TopBalance
Geplaatst: mrt 21, 2020
Commentaar: 0Met verwijzing naar de maatregelen van het kabinet met betrekking tot de aanpak van de bestrijding van het coronavirus (COVID-19), kunnen de gemaakte afspraken met het kantoor van TopBalance vooralsnog gewoon doorgaan.

Vooraf aan de afspraken, zullen de stoelen en tafels in de spreekruimte worden gedesinfecteerd, en trachten we zo veel als mogelijk van elkaar afstand te houden tot minimaal 1,5 meter. Indien er enige twijfel gaat ontstaan, of het verstandig is, om de afspraak door te laten gaan, dan zal deze direct geannuleerd worden, en zoeken we naar een alternatief.

Daarnaast is strikt aan te bevelen om maar met 1 persoon te komen, dus zonder een fiscaal partner. Vooral om de reden, dat daarmee een kans op een mens-op-mens-transmissie weer extra kan worden verkleind.

Een afspraak wordt sowieso geannuleerd bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. 

Print
Tags:

Overzicht actuele zaken

Verlenging bijzonder uitstel van betaling (update)

Verlenging bijzonder uitstel van betaling (update)

Imiddels heeft het (demissionair) kabinet besloten dat de ondernemer die betalingsproblemen heeft door de coronacrisis, tot en 30 september 2021 bijzonder uitstel van betaling kan aanvragen of verlengen. De termijn wordt dus nu verlengd met drie maanden naar 30 september 2021.

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Heeft u een uitnodiging gekregen van de Belastingdienst om aangifte te doen voor de Inkomstenbelasting en Premie Volksverzekeringen 2020? Heeft u hulp nodig? Vanaf 1 februari 2021 kunt u een afspraak maken voor het invullen van uw belastingaangifte. U laat het dan vakkundig door TopBalance verzorgen. Het telefoonnummer is (0181) 68 00 55. Of stuur een e-mail naar Belastingaangifte@TopBalance.nl. Maar u kunt ook een bericht sturen via WhatsApp (0181) 68 00 55. Wilt u weten welke papieren u nodig heeft? Raadpleeg de checklist.

Onze tarieven voor particulieren 2021

Onze tarieven voor particulieren 2021

De tarieven die wij doorberekenen aan onze particuliere cliënten zijn voor 2021 inmiddels vastgesteld. Het gaat voornamelijk om de verzorging van de aangiften Inkomstenbelasting en Premie Volksverzekeringen. Ook voor belastingadvies kan men bij ons terecht.

Voor de begeleiding van de aangifte erfbelasting, hanteren wij het tarief voor belastingadvies.

De tarieven zijn inclusief btw, en op alle verrichtingen van TopBalance zijn van toepassing de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden).

Het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar

Wat een nieuw jaar gaat brengen, is iedere keer weer een verrassing. Maar één ding staat nagenoeg vast. Het jaar 2021 gaat ongetwijfeld in het teken staan van het vaccineren, waardoor we hopelijk naar ons leven teruggaan dat wij een jaar geleden leidden.
 

WhatsApp chat mogelijkheid gelanceerd

WhatsApp chat mogelijkheid gelanceerd

Ter bevordering van een goede communicatie, is nu via de website de mogelijkheid geboden, om via WhatsApp een chat op te zetten met TopBalance.

Maatregelen bij afspraken op kantoor van TopBalance

Maatregelen bij afspraken op kantoor van TopBalance

Met verwijzing naar de maatregelen van het kabinet met betrekking tot de aanpak van de bestrijding tegen het coronavirus (COVID-19), kunnen de gemaakte afspraken met het kantoor van TopBalance vooralsnog gewoon doorgaan.

Back To Top