Search User Login Menu
Tools
Close
Close

Uitgelicht

Sportschool Gelderblom

Cliënten van TopBalance krijgen het aanbod om 2 uur gratis sportles te krijgen bij sportschool Gelderblom Performance Centre in Spijkenisse.

Met deze introductie krijgen zij de gelegenheid om kennis te maken met deze bijzondere sportschool, die zich onderscheidt door een bijzondere aanpak, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Gelderblom Performance Centre is dus geen doorsnee sportschool. Vanuit de sportfysiotherapie hebben zij kennis over bewegen, blessures, preventie, loopscholing en afvallen op wetenschappelijk niveau. De sportschool is de uitbreiding van Gelderblom sportfysiotherapie, waardoor de kennis niet alleen middels fysio-consulten toegankelijk is, maar nu ook via deze sportschool.

Sporters kunnen zelfstandig aan de slag en snel advies winnen bij de trainers op de sportvloer, of kunnen volledig begeleid werken aan hun eigen prestaties. 

Begint u met sporten of zijn uw ambities zodanig dat u als internationale topsporter beter wilt presteren? Gelderblom Performance Centre heeft voor u de kennis in huis. Meer informatie over het bedrijf vindt u op de website van Gelderblom Performance Centre.

 

Print
0 Commentaar

Categorieën: UitgelichtAantal views: 1501

Tags:

En verder ...

Back To Top